dijous, 31 de gener del 2013

L’Institut d’Infància i Món Urbà (CIIMU)

Us recomano que visiteu el web del CIIMU. Vaig poder assistir a unes jornades la setmana passada sobre TDAH que van ser molt encertades. Des d'aquí felicito els organitzadors i vull compartir amb vosaltres tot allò que ens van explicar. 



L’Institut d’Infància i Món Urbà (CIIMU) és un consorci format per l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Oberta de Catalunya.
També hem establert convenis de col·laboració amb la majoria de les universitats públiques catalanes i diverses espanyoles i estrangeres.
Els nostres objectius són:
  • Contribuir a la millora de la qualitat de vida de la infància, l’adolescència i les famílies mitjançant la investigació aplicada, la formació, la divulgació i l’intercanvi i el debat d’informació.
  • Promoure la transferència de coneixement entre la investigació universitària, la pràctica professional i la societat civil, per a millorar el disseny i l’evaluació de les pràctiques públiques i privades dirigides a la infància, l'adolescència i les famílies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada