dimecres, 12 de setembre del 2012

Projecte Oriol

Us presento avui un projecte que està duent a terme el Dr. Jacint Peris. Es diu porjecte Oriol, i és molt interessant. La idea és poder incertar les persones amb MM dins d'un ambient familiar més o menys normal. És poder fer una acollida d'una persona amb MM dins d'una família, amb un benefici per a les dues parts.



El Projecte Oriol neix el 5 de gener de 2012 com a resposta social a:
1.- Donar una resposta econòmicament viable a persones amb un grau de discapacitat psíquica que precisin d'un suport intermitent o limitat per a les seves AVD (Activitats de la Vida Diària).
2.- Proporcionar una manera de guanyar-se la vida a persones que per la raó que sigui poden prestar el servei que se'ls hi demana.
En sí el Projecte Oriol consisteix en una oferta (cartera) de llars de convivència on puguin conviure-hi 1 o 2 persones amb els titulars de la mateixa a través d'un contracte de convivència que inclou una sèrie de funcions de cuidador. Dites llars es troben supervisades i assistides en matèria d'assistència psiquiàtrica i social pel Gabinet del Dr. Peris.

Crec que és una idea molt interessant, i que pot ser una bona sortida per a les dues parts. Clicant la foto us durà directament al blog del projecte.




 També us adjunto part del currículum del Dr. Peris, que està duent a terme aquest projecte.

( Metge Psiquiatra
Llicenciat en Medicina i Cirurgia: (U.B.) Facultat de Medicina, Universitat de Barcelona.
Títol d'Especialista en Psiquiatria. (U.B.) Facultat de Medicina,  Universitat de Barcelona.
Expert en: Toxicomanies.
Director mèdic residències de salut mental. Can Margarit (Corbera)  i Can Margarit (Vallirana).
Cap, Unitat Programes de Tractaments SPOTT. Diputació de Barcelona, actualment en excedència.
Exercici privat com a Psiquiatra desde 1985.)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada